3D PRINT

3D print er en enestående mulighed for at få vækket sin idé “til live” eller til at fremstille naturtro skalamodeller.

Udviklingen indenfor denne felt er gået stærkt i løbet de seneste år, og vi råder over state-of-the-art udstyr med meget høj detaljegrad som kan udføre 3D emner i materialer, der er optimale til efterbehandling (polering, lakering m.v.) så det færdige produkt kommer til at fremstå i flot finish.

JesperDesign råder over en række 3D printere til fremstilling af både store og små emner.

Vi tilbyder 3D print af selv meget store emner, idet vi kan opbryde emnet i mindre stykker der efterfølgende sammensættes og finish-færdiggøres på eget værksted.

Vi foretager både 3D print ud fra kundens egen 3D fil og kan assistere med udviklingen og opbygningen af emnet ud fra dine ideer, skitser eller arbejdstegninger.

Inden 3D print udfærdiges 3D billeder.

 

Med vores design-baggrund kan vi således hjælpe dig med både design og udviklingen af dit produkt.

 

Denne udviklingsproces vil naturligvis ske i fuld fortrolighed.

SKALAMODELLER

Fra stort til småt – eller fra småt til stort.

En skalamodel – enten større eller mindre end produktet, skaber et blikfang og giver en visuel oplevelse af produktet ligesom skalamodeller er med til at synliggøre og sælge produktet.

akitektmodeller_img
produktion_img
DESIGNMODELLER

En designmodel giver både designeren, produktudvikleren og kunden en visuel tydelig oplevelse af produktet, idet det er langt nemmere at forholde sig til en model end en tegning.

Her får designerne og kunden en fornemmelse for den konkrete størrelse, overflade, materialevalg etc.

ARKITEKTMODELLER

JesperDesign fremstiller også arkitektmodeller som skaber et visuelt udtryk og giver kunden et overblik over byggeprojektet.

akitektmodeller_img
produktion_img
TRANSPORTBOKSE

Vi fremstiller ofte større emner, der ofte skal transporteres rundt til udstillinger og messer i hele verden. Dette stiller meget store krav til transportemballagen.

Til dette fremstiller JesperDesign special-tilpassede transportbokse som beskytter emnerne optimalt – selv under hårdhændet transport med fragt eller fly.

 

Boksene er fremstillet i høj-styrke letvægts materialer med indlæg i specialskum der er udfræset efter samme tegninger, som selve emnet er udført efter.

På denne måde sikres en optimal beskyttelse af emnet.